Welkom in Noord-Holland
Noord-Holland, de provincie tussen het water dat zoveel te bieden heeft.

Dat het noordelijk deel van Noord-Holland meer zonne-uren heeft dan de rest van Nederland merkt u pas als u er vakantie viert. Wanneer u op een badlaken op het strand van Callantsoog genietend naar de intens blauwe en schone lucht kijkt. Of wanneer u op de fiets langs de bloemenvelden, door het uitgestrekte polderlandschap met zijn molens en boerderijen rijdt.
Dan voelt u de vrolijke frisheid waar Noord-Holland zo beroemd om is.

Strand, zee en duinen
In deze gevarieerde omgeving met zee, strand, duinen, polders en met in het voorjaar bloeiende bollenvelden zijn onze acht vakantiewoningen gelegen. Hier kunt u nog onbekommerd, met het hele gezin genieten.
De plek voor wie op zoek is naar een rustieke vakantie.

Vakantiewoningen
Onze vier- en zes persoonsvakantiewoningen zijn gelegen in de buurtschap ‘De Stolpen’ in een streek met de minste neerslag en de meeste zonne-uren. Het buurtschap ligt op bijna drie kilometer afstand van één van de bekendste badplaatsen van Noord-Holland: Callantsoog. Het dorpsplein heeft gezellige dorpscafés, verschillende winkels, diverse restaurants en is direct gelegen aan de voet van de duinen. Achter de duinen vindt u een mooi bewaakt zandstrand, jaarlijks onderscheiden met de blauwe vlag. Een internationale erkenning voor schoon en veilig baden. Tot boven aan de duinen van Callantsoog kunt u komen met de fiets, bolderkar of rolstoel. In Callantsoog kunt u de auto parkeren op een gratis parkeerterrein.

Noord-Holland biedt alles voor een fijne afwisselende korte of lange vakantie.

Wij hopen u binnenkort als gast te mogen begroeten.

Wardenaar
startpagina
Algemene informatie
Wardenaar
vakantiewoningen
omgeving
Tarieven
Wardenaar
Reserveren
Foto album
Links
Wardenaar
Contact
Nederlands Deutsch